Hehee, enää tämä päivä ja huominen aamu, niin oon taas kotosalla eikä koulua koko loppuviikkoon, ehanaa!!!! ;) <3

Mutta siis asiaan, eli kavioeläimiin. rupesin tässä haaveilemaan unelmieni kaviokkaasta. Päädyimpä sitten muuliin. Muulin hyvät puolet on siinä että ne perivät aasi-isältään rauhallisen luonteen, kestävyyden, sitkeyden, vähääm tyytyvyyden, pitkä-ikäisyyden ja terveyden. Hevos-emältä tulee taas sopiva koko, voima ja monikäyttöisyys. Suuri unelma olisi jos saisin pitää muulia ja sen kaveria omassa kotipihassa, niillä olisi iso luonnonlaidun ja mukava, lämmin pihatto.

Muulini olisi varmaankin musta tai ruunikko ori/ruuna, mieluiten reilu 10-vuotias ja peruskoulutettu ratsu. Käyttäisin sillä kuolaimettomia suitsia ja harjoittelisin joka päivä kouluratsastusta. Ja toki muulini saisi tehdä kaikkea muutakin kivaa, kouluttaisin sitä paljon maasta käsin, kokeilisimme agilityä, kävisin uittamassa ja maastossa sekä paljon muuta kivaa. Ja tekisin muulilleni paljon varusteita itse.

Miten ihana ajatus olisikaan ajatus omasta muulista. Mutta valitettavasti rahani ja tietotaitoni eivät vielä riitä tämän unelman toteutumiseen. Ehkä toteutan ensin haaveeni eläintenkouluttajan urasta, siitä lisää seuraavassa postauksessa... :)